Известие

Collapse
No announcement yet.

от къде може да си поръчам ремонтен комплект за вариатора.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• от къде може да си поръчам ремонтен комплект за вариатора.

ако може да ми кажете ще се радвам много,и още един вапрос имам чувството че когато се чува при палене колата пали по бавно вазможно ли е или е от нещу друго.
    Alfa Romeo 145 1.6 16v T.S

TиН Кар, 15лв
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism
      TиН Кар, 15лв
      ето и от тук може

http://axm-auto.com/
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

немога да намеря в тоя саит от каде да го поръчам кажете ми точно моляви.
        Alfa Romeo 145 1.6 16v T.S

Comment

Първоначално публикувано от NBG
          колега ето номера 0888515974 на собственика кава се Христо (много разбран човек) обади му се и направо говори с него
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
          www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Добре,за ремонтния комплект разбрах.В Пловдив в ДинЕкспрес го имат пак за 15лв.Само не ми е ясно как може нов да струва 480лв и да се чака 20 дни доставка,а ремонтния комплект да е само 15лв ?! Или то с тоя ремонтен комплект може само да си .......... задника ?! А тъй като не съм много запознат точно с италианските автомобили особенно пък с Алфа Ромео(но пък ми е любимата марка ) някой ако обича,и ако може да ми обясни какво точно представлява и за какво служи този вариатор ? Благодаря Ви предварително !!!

Алфа Ромео 145 1.6 16V TS 97г. PB*3886*ВТ

Comment

Вариатора ( или "вариатор на фазите" ) е навит на всмукателния разпределителен вал, а от другата му страна му се намира ангренажното колело. Управлява се от електрически клапан, който пък се задейства от ЕКУ-то на автомобила. Работата му е при различни обороти да отваря всмукателните клапани по различно време ( най-голямото мисля, че беше 27 градуса ) най-грубо казано и по този начин увеличава КПД-то на мотора по цялата му честота на въртене.

Много отгоре-отгоре, това е!
              Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
              Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

Първоначално публикувано от BlueStorm
                Вариатора ( или "вариатор на фазите" ) е навит на всмукателния разпределителен вал, а от другата му страна му се намира ангренажното колело. Управлява се от електрически клапан, който пък се задейства от ЕКУ-то на автомобила. Работата му е при различни обороти да отваря всмукателните клапани по различно време ( най-голямото мисля, че беше 27 градуса ) най-грубо казано и по този начин увеличава КПД-то на мотора по цялата му честота на въртене.

Много отгоре-отгоре, това е!
                Благодаря много за инфото.Това ми стига.Сега остава да видя дали да го сменям целия или да търся къде би могло да се позакрепи.

Алфа Ромео 145 1.6 16V TS 97г. PB*3886*ВТ

Comment

А и нов струва 327 лв А не 450, но въпреки това пак болиииииии...................
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

аз имам един чисто нов оригинален неупотребяван вариатор и един ремонтен комплект с който ако ти се занимава можеш да си направиш стария вариатор след смяната.Който се интересува да пише на лично .От пловдив съм .
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от NBG
                      имаш лично съобщение прочети го
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                      X